Onze trap is heel netjes geworden. Mooi gelegd en keurig afgewerkt. Ze denken met je mee als er vragen zijn. Ook het contact met het bedrijf verliep goed. We zijn heel tevreden en is zeker een aanrader.

Posted by Suzanne Mosterd on Monday, May 3, 2021

Onze trap is prachtig geworden. Heel netjes en strak afgewerkt. Vakwerk en hele aardige hard werkende mannen. Zeker een aanrader!

Posted by Dorine Mohr on Wednesday, April 7, 2021

Onze trap is net bekleed door M-Stair en wij zijn zeer tevreden klanten! Mooi strak gelegd maar ook keurig afgewerkt en opgeleverd. Ik beveel ze zeker aan!

Geplaatst door Jolanda D'man op Vrijdag 2 april 2021

Heel goede en precieze traprenovatie. Luistert hoed naar wensen. Oog voor detail. Wij zijn heel erg tevreden. Ik zou 'm iedereen aanbevelen. Heel goede prijs kwaliteit verhouding!

Posted by Tascha Brakel on Monday, February 22, 2021

Wat hebben deze 2 mannen kei hard door gewerkt . Zo netjes en secuur. Echt een aanrader. Bedankt M-Stairs. Wij zijn erg blij

Posted by Jennie Kramer on Friday, February 5, 2021

Super werk geleverd door de mannen. Twee dagen en een middag enorm hard gewerkt om alles perfect in orde te maken. Contact verliep ook erg prettig met dit bedrijf.

Posted by Teun Trommels on Tuesday, February 2, 2021

We zijn super blij met onze traprenovatie! Ook zijn we heel tevreden over de service van M-stair, ze werken super netjes en zijn heel klantvriendelijk. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Posted by Nick Rijnbergen on Monday, January 11, 2021